Produktmenu

Mobile Bluetooth højtalere

Der er et stort marked for de små mobile Bluetooth højtalere, og der er stor forskel på pris og kvalitet. Vil du godt kunne afspille musik i høj kvalitet fra din smartphone, tablet eller anden Bluetooth musikafspiller, er der mange forskellige produkter du kan prøve dig igennem.

Skal den mobile højttaler være i den billige prisklasse, er der meget stor forskel på lydkvaliteten. Af de mange små Bluetooth højtalere som vi har testet fra 0 til 1000 kr. er der en der i høj grad skiller sig ud i forhold til lydkvalitet.


At prisen på højttaleren så også er en af de laveste er bare et ekstra stort plus hvis du står og skal købe en mobil højtaler.
Den klart bedste af de små mobile Bluetooth højttalere til under 1.000 kr. er Vibe 5XS eller Vibe Square fra Gizmo Wanna Haves. Højtalerne er mindre end et æble, så de er lette at tage med på farten, og de kobles hurtigt sammen med smartphones eller andre musikafspillere med Bluetooth teknologi.

Højtalerne kan godt spille en stor stue op med musik i en god kvalitet, og går man i et andet rum er det let at tage højttaleren med.

De små mobile Bluetooth højttalere fra Gizmo Wanna Haves kan købes på boynq.dk, hvor du blandt andet kan finde de røde Vibe 5XS højtaler her.

Vibe 5XS Bluetooth højttalerne laves udover den røde også i en blå, en hvid og en sort udgave, mens Vibe Square højtalerne laves i sort og hvid.

Er du interesseret i andre mobile Bluetooth højtalere kan du se et udvalg på boynq.dk, hvor du også kan se en liste over produkter fra producenten af Vibe Square og Vibe 5XS højttalerne, nemlig Gizmo Wanna Haves.